Mijn bedrijfswagens inrichten

Het kan voor bedrijven en medewerkers van bedrijven die veel op pad zijn ontzettend handig zijn om bedrijfswagens in te laten richten. Dit kan als voordelen hebben dat medewerkers sneller en productiever te werk gaan doordat zei de gereedschappen die zei nodig hebben snel kunnen vinden en hiermee aan de slag kunnen gaan. Ook ziet de bus er een stuk georganiseerder uit dan wanneer alles overhoop en door elkaar ligt. Dit geeft ten opzichten van klanten ook het aanzicht dat je bezig bent met structuur en ook structureel te werk gaat wat in gedachten gepaard kan gaan met betere prestaties en gestructureerd afgeleverd werk. Ik heb voor mijn eigen bedrijf gekozen voor de bedrijfswageninrichting van Ivanteq.

Vloerlades

Voor mijn eigen bouwbedrijf heb ik 10 busjes aan het rond rijden. Het personeel gooit al ons gereedschap zonder er echt bewust naar te kijken maar zo in de busjes. Dit ook omdat er soms wat werkdruk is en zei zo snel mogelijk op locatie willen zijn en het werk daar voor ons bedrijf af willen hebben. Dit waarderen wij enorm, maar zou ook gecombineerd moeten kunnen worden met de goede omgang en gestructureerde werkwijze doormiddel van de vloerladers en kasten van Ivanteq. De vloerlades zorgen voor mooie opberg ruimte onder de normale vloer waar de kasten opstaan. Hier kunnen bijvoorbeeld zakken cement in worden vervoerd. Maar kan ook gereedschap komen te liggen wat niet altijd nodig is maar wel ontzettend handig om bij ons te hebben.

Kasten

Boven op de nieuwe vloer waar de vloerlades onderkomen komen dan kasten. Deze laden kasten zijn ontzettend sterk en stevig en benutten de ruimte in de werk bus optimaal. Er is daarom ontzettend veel ruimte voor gereedschappen die wij nodig hebben. De gereedschappen kunnen dus worden opgeborgen in de kasten waardoor wij dus georganiseerder te werk kunnen gaan.