OVER ONS

40 jaar ervaring met banden

Al meer dan 40 jaar wordt Neuton banden erkend als de beste plaats in Boxtel voor voertuigonderhoud en banden. We bieden al generaties lang superieure klantenservice en u kunt erop vertrouwen dat onze monteurs u kunnen helpen met al uw banden- en autobehoeften. Ons bandenassortiment is uitgebreid en altijd beschikbaar tegen concurrerende tarieven, en onze monteurs kunnen alle merken en modellen auto’s onderhouden. We zijn verheugd om een ​​Better Business A+ rating te hebben.

 

Over ons

We hebben klanttevredenheid onze eerste prioriteit gemaakt gedurende onze lange geschiedenis, en we zijn er trots op eerlijk, attent en voorzichtig te zijn. We nemen de Tirecraft-missie zeer serieus en zullen:

onze klanten met respect behandelen, ervoor zorgen dat ze begrijpen welke diensten we leveren en dat ze volledig tevreden vertrekken met het werk dat we hebben gedaan.
onze klanten het gevoel geven dat ze deel uitmaken van onze familie, aangezien familie belangrijk voor ons is en we willen dat ze zich op hun gemak voelen bij ons voor alles, van advies tot grootschalig onderhoud.
steun onze Londense gemeenschap door ons werk met vele lokale organisaties.
help ons personeel (onze grootste troef) om up-to-date en goed opgeleid te blijven, zodat ze in staat zijn om de best mogelijke service te bieden.

 

 

Afspraak

Kom langs voor een bandenwissel, maak direct een afspraak

Openingstijden
Telefonische contact

+31 4122 486